PINK TAXI NA KLIK OD VAS

PINK TAXI NA KLIK OD VAS

Već ste navikli da je Pink Taxi u svemu prvi, a sve u vašu korist!
Ovom prilikom vas obaveštavamo da smo u našu ponudu uvrstili i najnoviju aplikaciju PinkTaxi, zahvaljujući kojoj se na najbolji i najbrži način možete povezati sa našim taksi uslugama.
Aplikacija se potpuno besplatno može preuzeti sa Google Play-a i App Store-a, a dodatnih troškova nakon instalacije na vašem telefonu (android i ios) kao i prilikom njene upotrebe nema. Znate da ste nam uvek na prvom mestu i zato želimo da vam omogućimo što efikasniji pristup uslugama našeg taksi prevoza.

Sam pristup, kao i instalacija aplikacije su veoma jednostavni. Neophodno je samo da izvršite registraciju prilikom instalacije (ostavljate email i broj telefona, što nama daje uvid da ste realna osoba, kao i zbog mogućnosti koje vam aplikacija pruža).
Instalirana aplikacija je laka za upotrebu i podrazumeva sledeće:
• klikom na NARUČI poručujete taxi vozilo i unosite željenu lokaciju
• drugi klik je za konfirmaciju unetih podataka

GPSom detektujemo lokaciju na kojoj se nalazite i šaljemo Vam informaciju za koliko minuta dolazimo na Vašu adresu. Pošto naručite vožnju, na mapi možete da pratite kretanje našeg najbližeg taksi vozila koje upravo dolazi na Vašu adresu!

pink_aplikacija_2

Aplikacija Vam, takođe, daje i dodatne informacije:
• podaci o vozaču taksi vozila koje dolazi po Vas
• podaci o samom vozilu (registarski broj, tip vozila)
• podaci o putanjama (kuda dolazi vozilo, preporučena putanja vožnje)
• troškovima prevoza (sistem će dati okvirnu cenu naručene vožnje)
• kontrola troškova (moguće je uplatiti unapred ili plaćati na mesečnom nivou uslugu taxi prevoza, pa ćete u svakom trenutku znati koliko je novca ostalo na stanju i slično; takođe, sistem ‘pamti’ sve vožnje, pa u svakom trenutku možete proveriti koliko vožnji je bilo na Vašem nalogu, trase vožnji…)

Ove opcije su izuzetno korisne firmama i, pre svega, roditeljima. Ukoliko ste zainteresovani, možemo potpisati i Ugovor o pružanju taxi usluga sa nama kao pravno lice i plaćati usluge fakturama ili kao fizičko lice i plaćati usluge prepaid uplatama.

Mi Vam svakako preporučujemo da probate našu aplikaciju i da nam javite da li Vam se dopada.

Ne zaboravite. Imate prave razloge da PINK TAXI aplikaciju skinete odmah i započnete sledeću vožnju upravo sa njom!