NOVA VOZILA U PINK TAKSIJU

NOVA VOZILA U PINK TAKSIJU

Kao i uvek, primarni cilj naše kompanije je praćenje novih trendova i pružanje kvalitetnih usluga našim klijentima. Upravo iz tih razloga rešili smo da ponovimo naš vozni park sa kvalitetnim, novim vozilima.

U saradnji sa FCA Srbija nabavili smo deset potpuno novih Fiat 500L vozila za koja smatramo da će definitivno podići kvalitet naših usluga na najviši nivo!

Odlučili smo se za ovaj tip vozila zato što smo uvereni u odličan kvalitet proizvodnje i zato što smo želeli da vozila koja ćemo uvrstiti u naš vozni park budu proizvedena baš u našem gradu – Kragujevcu!

Fiat 500L je idealno vozilo kako za fizična tako i za pravna lica, odnosno kompanije.

Savršen za kompanije kojima je potrebno vozilo sa vozačem. U ovom vozilu reprezentativnog izgleda i velike sigurnosti možemo vas prevesti bilo gde i uštedeti vam novac koji bi ste dali za rent-a-car uslugu. Takođe, sa ovim našim vozilima stojimo vam na raspolaganju i kada su u pitanju konferencijska dešavanja. Naime, za svoje goste ili poslovne partnere možete poslati naša Fiat 500L vozila koja će sigurno stvoriti visok stepen reprezentativnosti i ozbiljnosti vaše kompanije!

IMG_0356

Udobna, klimatizovana vozila izvanrednog dizajna u prepoznatljivom pink ruhu, vožena od strane profesionalnih vozača možete sresti i koristiti na ulicama našeg grada.

Zato što ste nam Vi bitni!